About

Persoonlijk

Dit is de site van Calvin Valies en hij is16 jaar oud. Zijn broer, zusje en hijzelf zijn geboren in Nederland. Zijn ouders zijn geboren in Suriname. Hij woont in Amsterdam Zuid-Oost en hij woont daar met zijn broer, zijn zusje en zijn ouders. Zijn moeder is 43 jaar, zijn vader is 42 jaar, zijn broer is 20 jaar en zijn zusje is 12 jaar.

 

School

Hij heeft voor het Johan Cruyff College op De OSB gezeten. De afkorting van OSB is Open Schoolgemeenschap Bijlmer. Het Johan Cruyff College is een schol voor jonge topsporters die op hoog niveau sporten. Het is een Mbo opleiding. Je hebt Mbo niveau 4 en niveau 3. Hij doet zelf niveau 4. Deze school ligt ook in Amsterdam Zuidoost. Hij is geslaagd voor Vmbo TL. Hij heeft 4 jaar op de OSB gezeten. Vervolgens heeft hij een keuze gemaakt om naar het Johan Cruyff College te gaan. Dit is zijn eerste jaar op het JCC. Dit bevalt hem allemaal wel. Hij wil eerst zijn Mbo-diploma halen en vervolgens zijn Hbo-diploma.

 

Sport

Hij heeft 3 hobby’s. Deze hobby’s zijn: voetbal, zwemmen en drummen. Voetbal is tevens zijn sport en zijn droom. Hij speelt al sinds zijn vierde voetbal. Hij heeft bij 4 verschillende clubs gespeeld. Hij begon bij een klein clubje in Amsterdam Zuid-Oost. Fc Amstelland heet deze club. Hij speelde daar 4 jaar. Hij vertrok vervolgens naar AVV Zeeburgia. Hij heeft daar 1 jaar gespeeld en werd toen gescout door AFC Ajax. Hij heeft vijf jaar voor AFC Ajax gespeeld. Nu speelt hij bij ADO Den Haag en dit wordt zijn tweede jaar. Hij heeft het wel naar zijn zin bij ADO Den Haag. Hij steekt er veel tijd en energie in. Hij doet dit met een heel groot doel. Hij wil namelijk profvoetballer worden. Hier droomt hij al zijn hele leven van. Hij wil eerst in de Eredivisie doorbreken. Hij speelt nu al op het niveau van de Eredivisie. Het niveau van de Eredivisie is het hoogste niveau wat je kan halen in Nederland. In die competitie spelen alle topclubs denk maar aan: Ajax, PSV, Feyenoord, Twente, AZ etc.

 

Naast de sport

Naast zijn sport en voetbal doet hij ook nog andere dingen. Hij houdt veel van zijn Playstation 3 en van ontspanning. Hij is vaak met vrienden en familie. Altijd een gezellig sfeertje. Zelf is hij ook muzikaal bezig in het weekend. Hij speelt in een brassband.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s